ROTAX MAX EXPERIENCE 2023

DARE TO COMPARE? – ROTAX MAX EXPERIENCE!

 

Ben jij actief in de kartsport, gevorderd of net begonnen en ben jij opzoek naar een klasse die bij je past? Dan is de Rotax Experience iets voor jou!

Op zondag 29 oktober 2023 organiseert Kombikart Racing Parts in samenwerking met haar Rotax Service Centers en de organisator van de Dutch Rotax Max Challenge een Rotax Max Experience op Kartcircuit de Landsard.

 

Diverse Rotax Service Centers zullen aanwezig zijn op deze testdag om rijders & begeleiders kennis te laten maken met de diverse Rotax klassen, producten & de (Dutch) Rotax Max Challenge.

Tijdens deze dag krijgen rijders de kans om een aantal sessies te rijden in een kart met een Rotax Max uit een van de categorieën.

 

Ben jij een rijder van minimaal 7 jaar oud en wil jij geheel gratis testen in een Rotax Max?! Schrijf je dan in en ervaar de Rotax Experience !!

 

  • Micro Max – 7 t/m 11 jaar
  • Mini Max – 10 t/m 13 jaar
  • Junior Max – 12 t/m 15 jaar
  • Senior Max – vanaf 14 jaar
  • DD2* – vanaf 15 jaar

 

De Rotax Experience duurt van ca. 11:00 tot 17:00.

Deze dag is geheel kosteloos voor de deelnemers. Wel dient elke deelnemer in het bezit te zijn van een geldige KNAF licentie of een certificaat van een KNAF aangesloten kartschool.

Aanmelden voor de Rotax Max Experience  kan via info@kombikart.com 

 

We’ve got the engine, bring your talent!